Winkelwagen:
0 artikelen
Start Waarom ECOPC ? Mijn account Offerte aanvragen Afrekenen
Waarom ECOPC ?

Een budget- en milieuvriendelijk alternatief voor de aankoop van computermateriaal? EcoPC is de oplossing voor het onderwijs!

Het verantwoord omgaan met ICT apparatuur is binnen en buiten het onderwijs een zaak die iedereen aangaat. EcoPC heeft jarenlange ervaring in het leveren van gebruikte hardware en software aan het onderwijs.

Apparatuur afkomstig van leasemaatschappijen en computerfabrikanten als Dell, HP, Fujitsu Siemens, Toshiba en IBM wordt bij Arrow EMEA opgewaardeerd, uitvoerig getest en opnieuw verpakt. Dit samen met de technische ondersteuning en garantie resulteert in de EcoPC.

EcoPC heeft in de loop der jaren al meer dan 325.000 systemen succesvol uitgeleverd binnen het onderwijs. De producten van EcoPC zijn computers, monitoren, notebooks en toebehoren afgestemd op de wensen en eisen van het onderwijs.

EcoPC heeft met Microsoft een MAR-overeenkomst (Microsoft Authorized Refurbisher), wat EcoPC in staat stelt in het onderwijs nieuwe licentie Windows 7 te installeren en mee te leveren op de EcoPC's. Alle EcoPC's worden dus voorzien van een nieuwe licentie sticker met de daarbij behorende besturingsprogrammatuur. Hierdoor hebben scholen dus geen upgradelicenties meer nodig!

Enkele voordelen voor u, als u uw hardware besteld via EcoPC zijn:

  • Het budget. Met hetzelfde budget kunnen meer Pc's aangekocht worden, waardoor je als organisatie snel je automatisering kunt opbouwen.
  • Inclusief BTW en verzendkosten. Alle prijzen die vermeld zijn op onze website zijn inclusief BTW en verzendkosten. De website prijzen zijn dus ook de definitieve eindprijzen!
  • Bestellen op rekening. U kunt via EcoPC uw bestelling plaatsen en hoeft niet vooraf te betalen. Bij EcoPC kunt u op rekening bestellen (30 dagen). Deze optie geld alleen voor de School/instelling de leerkracht of leerling diend de factuur vooraf te betalen na ontvangst van bericht over de bestelling.
  • Goede garantie regeling. Op al onze producten zit een "geen gezeur garantie". Op onze pc's en monitoren zit 12 maanden garantie, en onze notebooks leveren wij uit met zes maanden garantie (op de accu 2 maanden). Mocht u toch te maken krijgen met een defect, neem dan contact op via ecopc@arrow.com. Er wordt dan gekeken naar een passende oplossing.
  • Geen upgrade licenties meer nodig. Doordat EcoPC een MAR-overeenkomst (Microsoft Authorized Refurbisher) heeft met Microsoft, is het voor EcoPC mogelijk om al haar hardware uit te leveren met legitieme versies Windows 7 PRO. Hierdoor heeft u dus geen upgrade licenties meer nodig.
  • Speciaal afgestemd op het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring met onderwijs instellingen, hebben we al onze hardware hierop afgestemd. Hierdoor zijn alle producten die wij aanbieden prima geschikt als school computer.
  • A-kwaliteit Hardware. EcoPC levert uitsluitend A-merk hardware zoals Dell, HP, Fujitsu Siemens, Toshiba en IBM. Degelijke zakelijke machines zijn gemakkelijk te beheren en hebben bewezen een hoge graad van betrouwbaarheid te hebben. Dit in tegenstelling tot sommige goedkopere nieuwe kloon toestellen.
  • Een compleet systeem. Al onze pc's leveren wij compleet met een nieuw toetsenbord, optische muis en koptelefoon, onze notebooks leveren wij inclusief een  notebooktas uit.
  • Een milieuvriendelijk alternatief. Doordat EcoPC al haar hardware refurbished, is dit een milieuvriendelijk alternatief.

Kortom, EcoPC is een goed, betrouwbaar product voor een fractie van de nieuwprijs!

   Waarom ECOPC ?
      Historie
   Doelstelling
   FAQ
   Voor - Tegen
   Wat is een 'ECO PC'
 Categorieën
   Tablets
   Complete schoolsets
   PC's
   Notebooks
   Monitoren
 Informatie
   Waarom ECOPC ?
      Historie
   Doelstelling
   FAQ
   Voor - Tegen
   Wat is een 'ECO PC'
   Neem contact op

Aanbiedingen|Snel zoeken|Neem contact op |Privacy Shield Compliance|Inloggen
ECO PC © 2019 part of Arrow Electronics, Privacy Policy | Terms of Use
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.
Alle prijzen en productspecificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.